5 علت برای اینکه کرونا به این زودی ها از بین نمی رود

به گزارش صندلی و تلفن، نرم افزارهای مدل سازیی بیماری های عفونی و تخمین مقدار همه گیری نشان می دهند که طی شش ماه آینده قرار نیست اتفاق عجیبی بیفتد و چه بسا سطح مبتلایان به بیماری بالاتر هم برود. بسیاری از افراد هنوز مبتلا نشده اند و البته مستعد ابتلا هستند. در حال حاضر گفته می گردد که مبارزه با بیماری سخت تر هم شده است چراکه سطح فاصله گیری اجتماعی پایین آمده است. در اروپا و آمریکا شاهد تظاهرات گسترده علیه نژادپرستی هستیم که منجر به ازدحام جمعیت شده است و همین مسئله باعث شیوع بیشتر بیماری می گردد. در اینجا نکاتی را بیان می کنیم که نشان می دهند چرا نباید این بیماری همه گیر را سرانجام یافته بدانیم و چرا باید به مبارزه با این بیماری ادامه دهیم.

5 علت برای اینکه کرونا به این زودی ها از بین نمی رود

1- مانعی به نام فعالیت های مالی

اگر ویروس کرونا را مثل آتش تلقی کنیم ما مثل درخت و سوخت هستیم که در راستا این آتش قرار داریم و قرار داشتن ما در معرض این آتش باعث می گردد شدت این آتش سوزی بیشتر گردد. وقتی در شرایط قرنطینه قرار داشتیم احتمال ابتلا به بیماری کمتر بود اما حالا این احتمال بسیار بیشتر شده است.

2- فاصله ای زیاد تا رسیدن به ایمنی جمعی

برای اینکه اثرات ویرانگر بیماری به حداقل برسد بخش بزرگی از جمعیت باید به این بیماری مبتلا شوند. گفته می گردد تا زمانی که بین 50 تا 65 درصد مردم به این بیماری مبتلا نشوند ایمنی گله ای اتفاق نمی افتد. هنوز به آستانه های این رقم هم نرسیده ایم. در برترین حالت در بعضی از استان های آمریکا 20 درصد مردم مبتلا شده اند. از طرف دیگر فراموش نکنیم که نرخ مرگ ومیر این بیماری به ما می گوید که مبتلا شدن 50 درصد مردم به این بیماری یعنی مرگ ومیری بسیار فراتر از حد تصور. به همین دلیل گفته می گردد که فاصله اجتماعی تا سال 2022 ضروری است.

در این زمینه بخوانید:

11 رفتار پرخطر در رستوران ها؛ نباید فراموش کنید، کرونا تمام نشده است

ایمن ماندن در تابستان کرونایی؛ چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

3- جدی گرفتن توصیه ها

مصونیت گله ای تنها راه ایمن شدن نیست. ردگیری بیماران و جداسازی آن ها خیلی می تواند به شکستن زنجیره انتقال یاری کند. خیلی از اوقات افراد بدون اینکه بدانند توسعه دهنده بیماری اند و سرفه و عطسه جدی ترین راه انتقال این بیماری است پس ماسک را باید جدی گرفت. تجربۀ کرۀ جنوبی به ما می گوید که استفاده از ماسک تا چه حد مفید بوده است. همچنان باید توصیه ها را جدی گرفت.

4- از ایمنی جمعی مطمئن نباشید

بعدازاینکه فرد به ویروس مبتلا می گردد بین 5 تا 14 روز طول می کشد تا نخستین نشانه های خود را بروز دهد. قبل از اینکه فرد علائم داشته باشد تا یکی دو روز قبل از آن می تواند ناقل بیماری باشد. بسیاری از مبتلایان علائم ندارند و همین باعث می گردد که افراد احساس نمایند دیگر بنا نیست مبتلا شوند و یا اینکه قبلاً مبتلا شده اند و خطری آن ها را تهدید نمی کند.

5- واکسن به سرعت کارساز نخواهد بود

حتی بعد از کشف واکسن هم زمان زیادی برای ریشه کن کردن بیماری ضروری است. از اندازه کارایی واکسن گرفته تا الگوی دسترسی و توزیع آن بین افراد بسیار زمان بر هستند. فراموش نکنیم که کوشش ها برای کشف واکسن تا امروز بی ثمر بوده اند. نباید فراموش کنیم که فقط دو بیماری به وسیله واکسن ریشه کن شده اند: آبله و یک بیماری دامی به نام ریندرپست. پس نباید در تأثیر واکسن دچار اغراق شویم.

منبع: Vox

منبع: ایرنا زندگی

به "5 علت برای اینکه کرونا به این زودی ها از بین نمی رود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 علت برای اینکه کرونا به این زودی ها از بین نمی رود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید