ارتباط مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر مرگ
به گزارش صندلی و تلفن، پژوهش ها هر روز بیشتر از قبل نشان می دهند که خوردن بیش از حد گوشت قرمز، سلامتی را به خطر می اندازد.

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه بریتانیایی اکسپرس، نتایج تحقیقات صورت گرفته به وسیله گروهی از دانشمندان بریتانیایی را منتشر کرد که نشان می دهد، گوشت قرمز و محصولات آن و مصرف زیاد به خصوص برای مردان، خطر مرگ را افزایش می دهد و به همین علت، نام محصولات کوتاه نماینده زندگی را به محصولات گوشتی داده اند.
به نوشته این روزنامه، خوردن گوشت قرمز، به ویژه گوشت خوک و سوسیس، خطر مرگ را در مردان و بعلاوه خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می دهد.
در این زمینه، متخصصان به مردان توصیه می نمایند که به جای گوشت قرمز، لوبیا، آجیل و سویا را جایگزین نمایند.
شایان ذکر است که در اکتبر 2019، پژوهش دانشگاه هاروارد، شواهد علمی در خصوص خطر سلامتی ناشی از خوردن گوشت قرمز را نشان داد.
در این پژوهش توصیه شده که برای طول عمر بیشتر، تا حد امکان از خوردن گوشت قرمز خودداری گردد.
این مطالعه که در مجله پزشکی بریتانیایی بی ام جی منتشر شد، نتیجه گرفته است که عادت خوردن گوشت قرمز می تواند منجر به خطر مرگ زودرس گردد. بعلاوه گزارش شده است که افزایش مصرف این نوع گوشت به اندازه نصف وعده در روز، خطر مرگ زودرس را تا 10 درصد افزایش می دهد.
علاوه بر این، جایگزینی گوشت با سایر منابع پروتئینی، مانند مرغ، ماهی، آجیل، حبوبات و سبزیجات، ممکن است به انسان یاری کند تا عمر طولانی تری داشته باشد و از خطر مرگ زودرس جلوگیری کند.
در ادامه این پژوهش تأکید شده که افزایش مصرف گوشت قرمز با خطر مرگ همراه است و بیشترین خطر متوجه کسانی است که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده را افزایش می دهند. این پژوهش بعلاوه نشان داد که گوشت قرمز کمتر و استفاده بیشتر از سایر منابع پروتئینی با خطر مرگ کمتر در طی یک دوره 8 ساله، ارتباط دارد.
منبع: فرارو