سویه تازه، مدیریت تازه
به گزارش صندلی و تلفن، سویه امیکرون تعداد ابتلا به بیماری را افزایش می دهد و نه تعداد بستری را و این نشان می دهد که با رفتار این سویه نمی توان از سیاست قبلی برای رنگ بندی شهرها استفاده کرد.
به گزارش صندلی و تلفن، به گزارش صندلی و تلفن، در یادداشتی در روزنامه جام جم نوشته دکتر پیغام طبرسی، عضو کمیته علمی مقابله با کرونا، آمده است: چندی پیش رئیس جمهوری درخواست نموده بود تا واکسیناسیون افرادی که در سنین پنج تا 12 سال قرار دارند در کمیته علمی آنالیز گردد. به این شکل واکسیناسیون افراد زیر 12 سال در این کمیته علمی در دست آنالیز قرار گرفته است و در آینده درباره واکسیناسیون این گروه سنی تصمیم گیری می گردد. بر اساس اطلاعاتی که در دست داریم عوارض ناگواری پس از تزریق واکسن در افراد زیر 12 سال گزارش نشده است. در 99/9 درصد موارد عارضه ای جدی متوجه بچه ها یا نوجوانان نیست. درصد بروز عوارض ناشی از تزریق واکسن در بزرگسالان به نسبت بیشتر است و عموما بچه ها عوارض چندانی پس از تزریق واکسن کرونا بروز نمی دهند. با این حال اما باید مطالعات بیشتری در حوزه واکسیناسیون گروه سنی زیر 12 سال انجام گیرد؛ هر چند که واکسیناسیون افراد پنج تا 11 سال در آمریکا اجرا شده است با وجود این کمیته علمی تمایل دارد تا مطالعات بیشتری برای تصمیم گیری درباره این مهم انجام دهد.
سویه امیکرون وارد کشور شده است و در مدتی دیگر شرایط ابتلا به این سویه که شدت بیماری زایی بیشتری هم دارد، تغییر و شدت پیدا می نماید. سویه امیکرون بچه ها بیشتری را به بیماری کرونا مبتلا می نماید و همین مساله می تواند دلیلی باشد تا درباره واکسیناسیون افراد زیر 12 سال حساس تر باشیم.
بر اساس اطلاعات منتشرشده، تعدادی از شهروندان به این سویه مبتلا شده اند اما باید در نظر گرفت اعدادی که در این خصوص مطرح می گردد واقعی نیست؛ چرا که تعداد تست های روزانه در کشور اندک است. روزانه حدود 20 هزار تست از شهروندان گرفته می گردد. این عدد در مقایسه با دیگر کشورها و جمعیت ایران اندک است و برای این که مدیریت کرونا در برابر سویه امیکرون موفقیت آمیز باشد نه تنها واکسیناسیون که بیماریابی هم از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین باید تعداد تست های روزانه افزایش پیدا کند.
افزون بر این باید یادآور شد سیاست رنگ بندی شهرها نیز در کشور تغییر نموده است. حال سیاست رنگ بندی شرایط کرونا در کشور به سمت ابتلای سویه امیکرون رفته است و حتی اگر یک نمونه سویه امیکرون در شهری شناسایی شده باشد آن شهر شرایط نامناسبی خواهد داشت؛ چرا که سویه امیکرون به شدت بیماری زاست. فراموش نکنیم که سویه امیکرون تعداد ابتلا به بیماری را افزایش می دهد و نه تعداد بستری را و این نشان می دهد که با رفتار این سویه نمی توان از سیاست قبلی برای رنگ بندی شهرها استفاده کرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا