بهترین چای ها و دمنوش های گیاهی برای برطرف سردرد

به گزارش صندلی و تلفن، سردرد فقط یک ناراحتی نیست و می تواند ناتوان کننده باشد. این کل روز شما را خراب می نماید و باید به فکر برطرف سردرد باشید. آیا می دانید بیش از 50٪ از جمعیت بزرگسال در دنیا از سردرد رنج می برند؟ این می تواند سردرد تنشی، سردرد خوشه ای، میگرن، سردرد کافئین، سردرد ناشی از فشار، سردرد سینوسی، سردرد هورمونی، سردرد فشار خون، سردرد بازگشتی یا سردرد پس از سانحه باشد. در حالی که سردردهای تنشی باعث درد خفیف و متوسط می گردد، میگرن شدیدترین درد را ایجاد می نماید.

بهترین چای ها و دمنوش های گیاهی برای برطرف سردرد

هنگام سردرد چه می کنید؟ برای برطرف سردرد به سراغ داروی مسکن می روید؟ اگر تجربه داشته باشید ممکن است بدانید که سردرد شما را راحت رها نمی نماید. پایان با ترک دارو دوباره به سیستم برمی گردد. بنابراین، مصرف مسکن در هر زمان برای برطرف سردرد راهکار مناسبی نیست.

اگر به دنبال یک راهکار دائمی برای برطرف سردرد هستید و نمی خواهید بدون نسخه دارویی بهره ببرید، شاید چای و دمنوش بتواند معجونی باشد که به دنبال آن می شد!

برای هزاران سال، از چای برای اهداف دارویی مختلف استفاده می شده است. گیاهان موجود در چای دارای خواص دارویی زیادی هستند که آن را به یک داروی کاملا طبیعی برای برطرف سردرد تبدیل می نماید. مطالعه ای در سال 2016 نشان داد که چای توانایی زیادی در تسکین سردردهای عصبی دارد. همچنین نشان داد که کافئین موجود در چای می تواند بلافاصله شما را از درد رها کند دقیقاً مانند مسکن.

انواع مختلفی از چای وجود دارد - چای سبز، چای سفید، چای سیاه، چای اولانگ و چای های گیاهی. در حالی که بعضی کافئین دارند و به درمان میگرن یاری می نمایند، بعضی دیگر کافئین ندارند. در این مقاله اجازه دهید شما را با تمام چای ها و دمنوش های مناسب برای برطرف سردرد معرفی کنیم.

1. چای زنجبیل

زنجبیل یکی از مواد طبیعی محبوب است که قرن هاست برای مقابله با حالت تهوع و سردرد استفاده می گردد. خاصیت ضد التهابی که دارد به شما در کاهش التهاب ناشی از درد و کاهش تنش یاری می نماید، بنابراین احساس سردرد ضربان دار و کوبنده را کاهش می دهد. آنها به همان روشی عمل می نمایند که قرص ضد درد بدون نسخه نیز کار می نماید. زنجبیل همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که به از بین بردن رادیکال های آزاد و سموم مسئول سردردهای بازگشتی یاری می نماید.

یک مطالعه نشان داد که زنجبیل می تواند حتی بیشتر از سوماتریپتان (قرصی که به طور معمول برای درد میگرن تجویز می گردد.) در درمان میگرن موثر باشد. این مطالعه بر روی 100 بیمار مبتلا به میگرن حاد مورد آزمایش نهاده شد. نتایج فقط پس از دو ساعت مصرف زنجبیل به طور قابل توجهی علائم میگرن را نشان داد.

چای زنجبیل از ریشه زنجبیل درست می گردد و در واقع یک چای نیست. می توانید چای خود را با افزودن زنجبیل به آب تهیه کنید اما باید مدت زمان بیشتری دم بکشد. اگر وقت زیادی ندارید، می توانید مستقیماً چای را از بازار خریداری کنید اما مطمئن شوید که یکی از انواع حاوی زنجبیل طبیعی و نه طعم دهنده های مصنوعی را خریداری نموده اید.

2. چای نعناع فلفلی

نعناع فلفلی بیشتر برای مقابله با حالت تهوع و یاری به هضم غذا شناخته شده است که می تواند در هنگام سردرد و میگرن مفید باشد. همچنین به آرامش معده یاری می نماید. مطالعه ای در آلمان نشان داد که روغن نعنا به اندازه پاراستامول (مسکن ضد درد که معمولاً برای سردرد تجویز می گردد) در درمان سردردهای تنشی موثر است. تحقیقات دیگر نشان داد که نعناع فلفلی به دلیل مواد فعال مانند فنل و فلاونوئیدها، در کاهش التهاب و درمان درد سردرد یاری می نماید.

نعناع فلفلی را می توان به چای های دیگر اضافه و دم کرد. اگر دوست دارید چای نعناع فلفلی را در بازار بخرید، مطمئن شوید که آن چای حاوی نعناع فلفلی اصلی است و فقط طعم دهنده های مصنوعی نیست. چای نعناع فلفلی همچنین عوارض جانبی کمتری نسبت به روغن آن دارد، بنابراین نوشیدن آن قطعاً به شما در کاهش درد و ناراحتی بدون هیچ نوع اثر مضری یاری خواهد نمود.

3. چای میخک

میخک بهترین منبع برای مبارزه با درد است. به دلیل خاصیت خنک نمایندگی و تسکین دهنده درد، می توانیم از میخک برای سردردهای ضربان دار استفاده کنیم. همچنین به تسکین میگرن یاری می نماید. در حقیقت، مطالعات نیز ثابت کرد که میخک به همان روشی که بنزوکائین در روش های خوراکی کار می نماید، عمل می نماید.

میخک همچنین در کاهش التهاب و بهبود گردش خون عالی عمل می نماید. بنابراین، محتمل است نوشیدن چای گل میخک با بعضی از داروهای رقیق نماینده خون تداخل داشته باشد. اگر دارویی مصرف می کنید، قبل از نوشیدن چای میخک با پزشک خود مشورت کنید.

می توانید میخک را فقط چند دقیقه در آب قرار دهید. یا اینکه آنها را به چای های دیگر اضافه نموده و دم کنید.

4. چای بابونه

چای بابونه غالباً به خاطر خاصیت آرامش بخش و تسکین دهنده خود به عنوان منبع نیرو محسوب می گردد. استراحت و داشتن خواب خوب بهترین کاری است که می توانیم برای کاهش درد هنگام داشتن سردرد و میگرن انجام دهیم، موافقید؟ چای بابونه با افزایش زمان صرف شده در چرخه های خواب عمیق به ما در تأمین خوابی که می خواهیم یاری می نماید. از آنجا که دارای اثر آرام بخشی طبیعی است، التهاب را کاهش می دهد و آرامش را نیز افزایش می دهد.

مطالعه ای که اثرات روغن بابونه (یا چای) بر میگرن را آنالیز کرد، نشان داد که کاربرد معمول آن می تواند به کاهش علائم درد، حساسیت به نور و حالت تهوع تنها پس از 30 دقیقه یاری کند.

از آنجا که چای بابونه از گل بابونه تهیه می گردد، افرادی که به گلاب حساسیت دارند ممکن است با بابونه مشکل داشته باشند. بنابراین، بهتر است قبل از استفاده از آن به عنوان دارویی برای سردرد، آن را امتحان کنید.

5. چای سبز

چای سبز بیشتر به دلیل فواید سلامتی اش شناخته می گردد. این ماده به دلیل ترکیباتی که به تسریع چربی سوزی یاری می نماید، در صنعت کاهش وزن به طور وسیعی شناخته می گردد. همچنین چای سبز به دلیل داشتن مقادیر بسیار غلیظ آنتی اکسیدان، به عنوان یک چای سم زدای محبوب شناخته می گردد. نیازی به گفتن نیست که با تقویت سلامت کلی شما علائم میگرن را نیز درمان می نماید.

آنالیز منظم چای سبز نشان داد که به بهبود خلق و خو و افزایش هوشیاری یاری می نماید. این علائم به بهبود علائم سردرد یاری می نمایند اما توجه داشته باشید که این نتایج ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد زیرا چای سبز حاوی کافئین است. بنابراین، اگر فردی هستید که کافئین می تواند در شما سردرد ایجاد کند، بهتر است به چای های گیاهی روی آورید.

6. چای بابونه گاوی یا مخلصه

از مدت ها قبل در طب سنتی برای درمان دردها از برگ های این گیاه استفاده می شده است. این چای به دلیل توانایی آن در درمان سردردهای میگرنی مشهور است. یک آنالیز در خصوص گیاه بابونه گاوی، نشان داد که این ماده در کاهش درد همراه با سردرد، معده درد و آرتروز یاری می نماید. در این آنالیز، ده ها مطالعه صورت گرفته است که تأثیر گیاه بابونه گاوی در پیشگیری و درمان میگرن را نشان می دهد. همچنین نشان داد که این چای در سطح شیمیایی برای جلوگیری از ترشح سروتونین و سایر ترکیباتی که مسئول ایجاد سردرد هستند، عمل می نماید.

چای این گیاه دارای طعم و مزه قوی است که می تواند برای بسیاری از افراد تلخ تلقی گردد. اگر یکی از این افراد هستید، سعی کنید آن را با گیاهان دیگر مانند لمون گرس مخلوط کنید یا شیر و عسل به آن اضافه کنید تا عطر و طعمش متعادل گردد. همچنین توجه داشته باشید که مصرف مقادیر زیادی از برگ های این گیاه می تواند باعث تحریک دهانی گردد. بنابراین، برای به حداقل رساندن عوارض جانبی، بهتر است هر چند وقت یک بار به سراغ یک فنجان از این چای بروید.

7. چای پوست درخت بید

آیا می دانید پوست بید برای برطرف سردرد آسپرین طبیعت نامیده می گردد؟ این یک داروی ضد درد موثر برای سردردهای مزمن و سردردهای میگرنی است. ترکیبات موجود در پوست بید به کاهش فشار خون در مویرگ های کوچک و رگ های خونی در سر یاری می نمایند که منجر به کاهش فشار و تسکین علائم دردناک و ناتوان نماینده می گردد.

یک مطالعه نشان داد که پوست این درخت که از زمان های بسیار قدیم برای بهبود درد استفاده می شده است، می تواند درد کمر را نیز تسکین دهد و همچنین می تواند به درد آرتروز یاری کند. از آنجا که پوست بید به اندازه آسپرین قدرتمند است، کارشناسان توصیه می نمایند آن را با داروهای بدون نسخه به طور همزمان مصرف نکنید. همچنین اگر از داروهای اختلالات قند خون و داروهای رقیق نماینده خون استفاده می کنید، توصیه نمی گردد که این چای را بنوشید.

8. چای دارچین

دارچین منبعی غنی از منگنز، فیبر، آهن و کلسیم است که آن را به یک درمان خانگی موثر برای درمان سردرد و سایر مسائل سلامتی تبدیل می نماید. همچنین به تنظیم سطح قند خون و سطح چربی یاری می نماید.

9. چای ماسالا

یکی از دلایلی که نمی توانید بگویید به چای ماسالا نه بگویید این است که غنی از آنتی اکسیدان با دوز مناسب کافئین است که مانند یک مسکن درد عمل می نماید. علاوه بر این، ترکیب مناسبی از ادویه جات مانند دارچین، هل، زنجبیل و غیره دارد که باعث شادابی و درمان همزمان می گردد.

10. اسطوخودوس

اسطوخودوس نیز از گلها تهیه می گردد و کاربردهای مختلفی دارد. مدتهاست که برای یاری به خواب، آرامش، درمان اضطراب و سوء هاضمه استفاده می گردد. با قرار دادن شکوفه های تازه یا خشک در آب جوش می توانید چای اسطوخودوس داشته باشید یا آن را آماده تهیه کنید.

11. چای سفید

چای های سفید از همان گیاه چای سیاه و سبز حاصل می شوند. تفاوت در این است که برگ ها کمی قبل از باز شدن کامل جوانه ها چیده می شوند. پردازش آنها کمتر از چای سبز و بسیار کمتر از چای سیاه است. این به مزه ملایم تری نسبت به چای های سبز یا سیاه منجر می گردد و اغلب آنها با گیاهان و میوه ها ترکیب می شوند و از آنجا که چای سفید کافئین دارد، می تواند به میگرن یاری کند و به داروها نیز یاری می نماید تا بهتر عمل نمایند.

12. چای سیاه

برای چای سیاه برگها خشک می شوند. این عمل اکسیداسیون را فعال می نماید که برگها را سیاه می نماید. مبتلایان به میگرن مانند چای سفید و سبز از چای سیاه برای رسیده راحت به یک نوشیدنی گرم و اثرات کافئین استفاده می نمایند. چای سیاه حاوی کافئین بیشتری نسبت به چای سفید یا سیاه است، البته باز کمتر از قهوه است. چای های سیاه و سفید طعم دار و ادویه دار بسیار پرطرفدارند و به طور گسترده در دسترس هستند.

با کافئین یا بدون کافئین

اگر می خواهید سریع از سردرد رهایی یابید، کافئین می تواند به شما یاری کند. از کافئین در بسیاری از مسکن ها نیز استفاده می گردد زیرا می تواند تا 40٪ موثرتر برای دردها باشد. آیا می دانید گاهی اوقات می توانید فقط با مصرف کافئین به تنهایی درد آن را متوقف کنید؟ این به کاهش التهاب یاری می نماید که به نوبه خود می تواند شما را تسکین دهد. حتی سردردهای هیپنیک (یک شرایط بسیار نادر) به خوبی به کافئین پاسخ می دهند. کافئین همچنین به تقویت داروهای معمول سردرد یاری می نماید. بنابراین اگر کافئین را با داروهای بدون نسخه مانند آسپرین و غیره ترکیب کنید این داروها سریعتر و بهتر عمل می نمایند و درد را برای مدت طولانی تر دور می نمایند. چای های واقعی مانند چای سیاه، چای سبز، چای اولانگ، چای سفید و غیره حاوی کافئین هستند.

بیشتر چای هایی که در بالا بحث شد چای های بدون کافئین یا گیاهی هستند. آنها حاوی کافئین نیستند. همانطور که در بالا بحث شد، چای سبز حاوی مقدار کمی کافئین است اما وقتی با سایر چای های واقعی مانند چای های سیاه و سفید مقایسه می گردد، چای سبز حاوی مقدار کمتری از کافئین است. چای سبز هنوز هم اگر به کافئین حساس هستید، محتمل است که بعضی از عوارض جانبی را ایجاد کند. این عوارض در افراد مختلف متفاوت است. همانطور که ممکن است برای بعضی از افراد مصرف کافئین در کاهش و برطرف سردرد یاری کند، ممکن است باعث درد در بعضی دیگر گردد.

بنابراین اگر فکر می کنید کافئین می تواند سردرد شما را بدتر کند، فقط به سراغ یکی از چای های گیاهی اشاره شده در این لیست بروید. از آنجا که به طور طبیعی بدون کافئین هستند، بنابراین می تواند بدون ایجاد هیچ نوع علائم جدیدی مانند ناراحتی معده، حالت تهوع و غیره … که می تواند ناشی از نوشیدن چای های کافئین دار باشد، در تسکین و برطرف سردرد به شما یاری کند.

همواره مهم است اگر که به طور مکرر سردرد و میگرن دارید، آب کافی بنوشید و بدن را هیدراته نگه دارید. بعد از آن دفعه بعدی که احساس کردید سردرد جزئی دارید یا میگرن به سراغ شما آمده است، به دنبال یک فنجان چای داغ بروید. این فنجان خوشمزه به شما در کاهش التهاب و افزایش آرامش یاری می نماید و باعث برطرف سردرد می گردد.

ما کاملاً مطمئن هستیم که احساس بهتری خواهید داشت و عاشق این عطر و طعم خواهید شد.

همچنین اطمینان حاصل کنید که از تمام عوامل تحریک نماینده سردرد مانند استرس، الکل و غیره خودداری کنید. از نورهای شدید و بوهایی که میگرن ایجاد می نمایند هم دور بمانید.

کدام چای برای سردردهای تنشی مفید است؟

سردرد تنشی سردرد ثانویه است زیرا غالباً در اثر استرس، خستگی عضلانی، خستگی چشمی یا سایر مسائل روانی ایجاد و تشدید می گردد. به همین دلیل، چای هایی از جمله بابونه اغلب برای کاهش استرس و یاری به خواب استفاده می شوند. همچنین اغلب برای یاری به مبتلایان به میگرن استفاده می گردد. همچنین معین شده است که روغن نعناع فلفلی در کاهش سردردهای تنشی بسیار موثر است.

کدام چای برای سردردهای میگرنی مفید است؟

سردردهای میگرنی اغلب با علائم متعدد دیگری همراه است. مطالعه ای که در سال 2014 توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان انجام شد، نشان داد که زنجبیل به اندازه سوماتریپتان (نسخه رایج میگرن) در کاهش علائم میگرن در طی دو ساعت موثر است.

گیاه دیگری که معمولاً برای جلوگیری از میگرن استفاده می گردد، گیاه بابونه گاوی است. این ماده برای مقابله با تعداد زیادی از بیماری ها استفاده می گردد اما اثربخشی آن برای مبتلایان به میگرن متفاوت است. بعضی از آنها می گویند که میگرن کاهش یافته یا از بین می رود اما بعضی دیگر گفته اند هیچ تاثیری ندارند. نکته اصلی این است که باید قبل از مصرف با پزشک در خصوص آن صحبت کنید زیرا ممکن است عوارض جانبی داشته باشد. همچنین اگر باردار هستید از این گیاه استفاده نکنید زیرا باعث انقباضات می گردد.

کدام چای برای سردردهای خوشه ای مفید است؟

درد شدید در اطراف یک چشم همان سردردهای خوشه ای است. آنها می توانند روز شما را به طور جدی از بین ببرند. یکی از داروهای طبیعی برای این حملات زنجبیل است. در حالی که زنجبیل مستقیم یا غلیظ ممکن است سریعتر عمل کند، یک چای به راحتی در دسترس است یا مصرف آن آسان تر است. همچنین می تواند به طور کلی به علائم دیگر سردرد یاری کند.

کدام چای برای سردردهای سینوسی مفید است؟

سردرد سینوسی یک سردرد ثانویه است و با درد در سراسر سینوس ها معین می گردد. این موارد غالباً در نتیجه عفونت سینوسی است که علائم غالب آن ترشحات بینی زرد یا سبز غلیظ است. به همین دلیل، هرگونه بخار روی صورت شما به شل شدن مایعات در سینوس ها یاری می نماید. یک چای زنجبیل مانند به کاهش التهاب یاری می نماید، در حالی که هر نوع چای با نعناع به باز شدن آن سینوس ها یاری می نماید. چای تازه گیاهی نعناع بعد از شام را امتحان کنید تا واقعاً باعث شل شدن و آرامش گردد.

جلوگیری از سردرد

همانطور که گفته شد یکی از بهترین راه هایی که می تواند به تسکین درد و جلوگیری از سردرد یاری کند نوشیدن آب کافی و هیدراته ماندن است. دفعه بعدی که احساس سردرد یا میگرن جزئی کردید، یک لیوان آب و یک فنجان چای داغ بنوشید.

این داروی طبیعی نه تنها به تسکین درد همراه با سردرد و حملات میگرن یاری می نماید، بلکه طعم بسیار خوبی دارد.

منبع:

teakruthi

healthcentral

plumdeluxe

منبع: هفت گنج

به "بهترین چای ها و دمنوش های گیاهی برای برطرف سردرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین چای ها و دمنوش های گیاهی برای برطرف سردرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید