2 طرز تهیه دسر عیش السرایا مجلسی بدون پخت و در فر

به گزارش صندلی و تلفن، دسر عربی عیش السرایا یا ایش السریه یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین است که می توانید برای ماه رمضان یا مناسبت های دیگر در خانه درست کنید. این دسر عربی با نشاسته شباهت زیادی به فرنی خودمان دارد و با تشریفات بیشتر و ظاهری مجذوب کننده تری سرو می گردد. در این مقاله از در قصد داریم طرز تهیه دسر عیش السرایا را به شما آموزش دهیم. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص دسر عربی لذیذ و ساده عیش السرایا پاسخ خواهیم داد.

2 طرز تهیه دسر عیش السرایا مجلسی بدون پخت و در فر

طرز تهیه دسر عیش السرایا در فر

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 1 ساعت

کالری هر ظرف تک نفره از دسر عیش السرایا: 271 کالری

مواد لازم برای تهیه نان دسر عیش السریا در فر

  • نان تست سفید: 1 بسته
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری
  • مغز پسته و مغز بادام: به اندازه لازم (برای تزیین)

مواد لازم برای تهیه مواد داخل دسر عیش السرایا

  • شیر: 1 و 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • خامه: 1 بسته
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت دسر عیش السرایا

  • شکر: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه دسر عیش السرایا

درست کردن دسر عربی عیش السرایا در خانه بسیار راحت است. برای تهیه این دسر شما باید مواد نانی، مواد میانی و شربت دسر را به صورت جداگانه آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه دسر ماه رمضانی عیش السرایا آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن شربت دسر

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر عیش السرایا باید شربت دسر را آماده کنید. برای این کار شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید. بدون این که مواد را هم بزنید، 10 دقیقه صبر کنید تا آب و شکر بجوشند و غلیظ شوند.

سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت خنک گردد. می توانید را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم؛ آماده کردن نان مخصوص دسر عیش السریا

برای تهیه نان مخصوص دسر عیش السرایا باید نان تست را کاملاً خرد کنید. سپس آن را با روغن زیتون و پودر نارگیل ترکیب کنید. مواد را برای یک دقیقه با حرارت ملایم روی شعله گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و حالت برشته پیدا نمایند.

بعد از برشته شدن نان می توانید شعله گاز را خاموش کنید. برای تهیه، و به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید همین حالا خرید خود را از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله سوم؛ آماده کردن مواد میانی دسر

در این مرحله از طرز تهیه دسر عربی عیش السرایا باید شیر، شکر، خامه و نشاسته را در قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. شعله گاز را با حرارت میانه روشن کنید و مواد را هم بزنید تا غلیظ شوند و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند.

سپس شعله گاز را خاموش کنید و با لیسک خوب مواد را هم بزنید تا گلوله های نشاسته از بین برود. می توانید ، و را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های بخرید.

مرحله چهارم، قرار دادن دسر در فر

بعد از آماده شدن مواد دسر عیش السرایا باید آن را در فر قرار دهید. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا گرم گردد. در این زمان یک قالب را با کره چرب کنید و خرده های نان برشته شده را به دو قسمت تقسیم کنید. نیمی از خرده نان ها را درون قالب بریزید و خوب پهن کنید. دور قالب و دیواره آن نیز باید با خرده نان پوشانده گردد.

سپس لایه خامه ای میانی را روی نان بریزید و نیمه به جای مانده نان خرد شده را روی مواد میانی بریزید. قالب دسر را برای مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن کاملاً طلایی رنگ شوند.

مرحله پنجم؛ سرو کردن دسر عیش السرایا

بعد از 30 دقیقه که روی دسر طلایی شد، آن را از فر خارج کنید و بلافاصله شربت را روی آن بریزید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا دسر کاملاً خنک گردد، سپس روی آن را با انواع مغزها مثل مغز پسته و بادام تزیین کنید. برای تهیه مغز و مغز به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید همین حالا خرید خود را از فروشگاه های انجام دهید.

طرز تهیه دسر عیش السریا دسر عربی ماه رمضان بدون احتیاج پخت

مواد مورد احتیاج برای تهیه دسر عیش السرایا بدون پخت

  • نان تست: 10 عدد
  • شیر: 4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • خامه: 100 گرم

مواد لازم برای تهیه شربت دسر

  • شکر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده: 1 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه دسر عربی عیش السرایا

اگر در پی طرز تهیه دسر عربی ساده و بدون احتیاج به پخت هستید، پیشنهاد می کنیم حتماً دسر عیش السرایا را این روش آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل مختلف روش پخت دسر عیش السرایا آشنا شوید.

مرحله اول؛ تفت دادن نان تست

در اولین مرحله از طرز تهیه عیش السرایا باید نان تست را به صورت مربعی برش دهید و در یک ماهیتابه تفت دهید تا کاملاً برشته شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و نان ها را کنار بگذارید.

مرحله دوم؛ آماده کردن مواد میانی دسر

برای تهیه مواد میانی دسر عیش السرایا باید شیر، شکر، نشاسته ذرت و خامه صبحانه را ترکیب کنید و در قابلمه بریزید. سپس شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. مواد را هم بزنید تا غلیظ شوند و بافتی شبیه به پیدا نمایند.

زمانی که مواد به غلظت مناسب رسید، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید. سپس شعله گاز را خاموش کنید. می توانید انواع مثل گلاب را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله سوم؛ آماده کردن شربت

در این مرحله باید در یک قابلمه دیگر شکر و آب را ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شکر و آب بجوشند و شکر کاملاً در آب حل گردد. زمانی که شربت کمی غلیظ شد، اندازهی آب لیمو ترش یا آبلیمو را همراه با زعفران اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

می توانید و را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های بخرید.

مرحله چهارم؛ ریختن دسر در ظرف

بعد از آماده شدن دسر باید ظرف مخصوص دسر را آماده کنید. ابتدا یک لایه نان تست در ظرف بریزید و بعد شربت داغ را اضافه کنید. سپس روی آن مواد میانی دسر را بریزید. روی دسر را با سلفون بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا دسر عرق نکند.

مرحله پنجم؛ سرو کردن دسر عیش السرایا

بعد از آماده شدن دسر عیش السرایا آن را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس می توانید روی دسر را با انواع مغزها تزیین کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه عیش السرایا

*در طرز تهیه عیش السرایا در فر حتماً شربت دسر را از قبل درست کنید تا زمانی که روی دسر می ریزید، کاملاً سرد باشد.

*در صورتی که فیلینگ خامه ای دسر عیش السرایا را از قبل درست می کنید، حتماً آن را در ظرف درب دار قرار دهید تا سفت نگردد.

*قبل از له کردن نان تست برای تهیه دسر عیش السرایا حتماً بخش های خشک اطراف نان را جدا کنید.

*در صورت تمایل می توانید گلاب را در زمان پخت به مواد میانی دسر اضافه کنید. برای این کار باید زمانی که مواد میانی دسر عیش السرایا به غلظت مناسب رسید، گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد.

*پختن دسر عیش السرایا موجب می گردد تا بافت خاص تری پیدا کند و بخش نانی دسر برشته تر گردد.

*می توانید دسر عربی عیش السریا را به صورت تک نفره در ظروف کوچک درست کنید و برای مهمان ها سرو کنید.

*در صورت تمایل می توانید دسر عیش السریا را به صورت لایه ای نیز درست کنید.

*قبل از سرو کردن دسر عیش السریا بهتر است 6 تا 7 ساعت آن را در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

*برای تزیین دسر عیش السریا می توانید از پودر پسته، خلال پسته، خلال بادام، گل محمدی خشک شده، شکوفه پرتقال، پودر نارگیل، پودر قند و پودر نان خرد شده بهره ببرید.

سوالات متداول

چرا دسر عیش السریا به این نام معروف است؟

عیش السریا به زبان عربی معنی نان کاخ سلطنتی است و از آن جایی که این دسر یک نوع پودینگ است که با نان تست درست می گردد، به این نام شناخته می گردد.

برترین راه برای خوش عطر شدن دسر عربی عیش السریا چیست؟

برای خوش عطر شدن دسر عیش السریا می توانید اندازهی عصاره وانیل، پوست لیمو، پوست پرتقال و یا گلاب به دسر خود اضافه کنید.

دسر عیش السریا را تا چند روز می توان نگهداری کرد؟

می توانید دسر عربی عیش السریا را تا 3 روز در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.

منابع: craftsycakes، falasteenifoodie

منبع: افق کوروش

به "2 طرز تهیه دسر عیش السرایا مجلسی بدون پخت و در فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه دسر عیش السرایا مجلسی بدون پخت و در فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید