طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز و رزماری
به گزارش صندلی و تلفن، سوپ فرانسوی پیاز و رزماری با ساندویچ پنیر سرو می گردد و احتمالا آن را دوست خواهید داشت.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 2 پیمانه پیاز سفید خلال شده
- یک قاشق غذاخوری آرد کامل
- یک قاشق غذاخوری + یک قاشق چایخوری رزماری تازه
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ پیمانه کره
- 4 پیمانه آب گوشت
- یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- 8 ورق نان تست
- یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
طرز تهیه
- پیاز، آرد، یک قاشق غذاخوری رزماری، نمک و فلفل را داخل کیسه پلاستیکی بریزید و خوب هم بزنید. درون یک قابلمه میانه، دو قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم داغ کنید. مخلوط پیاز را داخل آن بریزید و 15 دقیقه با در بسته بپزید. البته در این فاصله چندبار آن را هم بزنید. حرارت را کمی زیاد کنید و سه دقیقه دیگر تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. آب گوشت و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و بگذارید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه نیم جوش بماند.
- کره به جای مانده را روی نان ها بمالید. روی سمت چهار عدد از نان ها که کره ندارد، پنیر بگذارید و دوباره 4 لایه نان روی آنها بگذارید. سطح کره ای بالا باشد. روی آنها رزماری بریزید و سپس آنها را روی کباب پز به مدت 3 دقیقه گریل کنید. در تابه هم می توانید آنها را برشته کنید. سپس آنها را از وسط دو نصف و به همراه سوپ سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 389
- چربی: 21 گرم
- کلسترول: 57 میلی گرم
- کربوهیدرات: 38 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 9 گرم
- پروتئین: 16 گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- سدیم: 1076 میلی گرم
- پتاسیم: 157 میلی گرم
- کلسیم: 551 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: sandalphon.expresblog.ir
شناسه مطلب: 24307
به "طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز و رزماری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز و رزماری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید