طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز و رزماری

به گزارش صندلی و تلفن، سوپ فرانسوی پیاز و رزماری با ساندویچ پنیر سرو می گردد و احتمالا آن را دوست خواهید داشت.

طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز و رزماری
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 2 پیمانه پیاز سفید خلال شده
  • یک قاشق غذاخوری آرد کامل
  • یک قاشق غذاخوری + یک قاشق چایخوری رزماری تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه کره
  • 4 پیمانه آب گوشت
  • یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • 8 ورق نان تست
  • یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده

طرز تهیه

  1. پیاز، آرد، یک قاشق غذاخوری رزماری، نمک و فلفل را داخل کیسه پلاستیکی بریزید و خوب هم بزنید. درون یک قابلمه میانه، دو قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم داغ کنید. مخلوط پیاز را داخل آن بریزید و 15 دقیقه با در بسته بپزید. البته در این فاصله چندبار آن را هم بزنید. حرارت را کمی زیاد کنید و سه دقیقه دیگر تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. آب گوشت و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و بگذارید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه نیم جوش بماند.
  2. کره به جای مانده را روی نان ها بمالید. روی سمت چهار عدد از نان ها که کره ندارد، پنیر بگذارید و دوباره 4 لایه نان روی آنها بگذارید. سطح کره ای بالا باشد. روی آنها رزماری بریزید و سپس آنها را روی کباب پز به مدت 3 دقیقه گریل کنید. در تابه هم می توانید آنها را برشته کنید. سپس آنها را از وسط دو نصف و به همراه سوپ سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 389
  • چربی: 21 گرم
  • کلسترول: 57 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 38 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 9 گرم
  • پروتئین: 16 گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
  • سدیم: 1076 میلی گرم
  • پتاسیم: 157 میلی گرم
  • کلسیم: 551 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز و رزماری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز و رزماری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید