3 روش برای درمان و کنترل دیابت با دانه شنبلیله
به گزارش صندلی و تلفن، شنبلیله از گیاهان پرخاصیتی است که هم برگ ها و هم دانه های قهوه ای رنگ کوچکش خوراکی بوده و فواید زیادی دارند. از دیرباز از تخم شنبلیله برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت استفاده می شده است.
دانه های شنبلیله معمولا در آشپزخانه های هندی برای افزودن طعمی منحصر به فرد به غذا مورد استفاده قرار می گیرد. اما این دانه های ریز دارای فوایدی برای سلامتی نیز هستند؛ به طوری که چندین پژوهش اشاره نموده اند که شنبلیله به علت توانایی اش در کاهش قند خون، می تواند به کنترل دیابت نوع دو یاری کند. در این مطلب از صندلی و تلفن با خواص دانه شنبلیله برای درمان دیابت و طریقه مصرف آن آشنا شوید.
نتایج تحقیقات بر روی دانه های شنبلیله
بر اساس نتایج یک پژوهش که در مجله بین المللی ویتامین و تحقیقات تغذیه منتشر شد، معین شد 10 گرم روزانه دانه شنبلیله خیسانده شده در آب گرم می تواند به کنترل دیابت نوع 2 یاری کند.
برترین راه برای مصرف شنبلیله چیست؟
یکی از متخصصین در حوزه رژیم غذایی به تازگی سه راه ساده ای را که افراد می توانند به وسیله آن دانه های شنبلیله به منظور کنترل قند خونشان مصرف نمایند، منتشر نموده است.
خیساندن دانه های شنبلیله
این متخصص گفت: یک قاشق پر از این دانه های شنبلیله را بردارید و آن ها را در طول شب در آب بخیسانید. صبح فردا، این آب را جوشانده و بخورید. بعلاوه اگر امکان دارد دانه های شنبلیله را هم قورت دهید.
او بعلاوه گفت: مصرف این دانه ها بدین شکل برای افراد دیابتی و نیز آن هایی که به انسولین مقاومت دارند، مفید است.
مصرف جوانه شنبلیله
این متخصص رژیم غذایی بعلاوه گفت: دومین راه، جوانه زدن این بذرهاست. شما می توانید دانه های جوانه زده شنبلیله را به سالاد و یا ساندویچ خود اضافه کنید.
پورد دانه های شنبلیله
بعلاوه می توان از دانه های شنبلیله به شکل پودر استفاده کرد. طبق گفته این متخصص رژیم غذایی، اندازه مساوی از دانه های شنبلیله، دانه های جامون و نیز دانه های کدو تلخ را بردارید. آن ها را خشک نموده و پس از مخلوط کردن آن ها را پودر کنید. سپس روزی یک قاشق از این پودر را هر روز صبح با شکم خالی به شکل ناشتا مصرف کنید.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می کنیم مطلب چربی های بدن را با این ادویه نابود کنید! را بخوانید.
منبع: پیام دلتا