طرز تهیه باگت شکم پر؛ خوشمزه، سریع و آسان
به گزارش صندلی و تلفن، بعد از برش میزان کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم و با موادی که آماده نموده بودیم پر می کنیم و داخل سینی فر می چینیم. سپس ماکروفر را در حالت کانوکشن قرار می دهیم.
اگر قصد دارید یک صبحانه مفصل و متفاوت تدارک ببینید این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحان کنید.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باگت شکم پر خوشمزه و فوری برای صبحانه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
*تخم مرغ 3 عدد
*نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
*شیر 3 قاشق غذاخوری
*فلفل دلمه ای کوچک نصف
*فلفل سبز تند 1 عدد در صورت تمایل
*سوسیس سوجوک 150گرم
*پنیرپیتزا 100گرم
طرز تهیه باگت شکم پر
مرحله اول: در ابتدا برای درست کردن باگت شکم پر، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و سوسیس را هم به همین شکل خرد نموده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم: به جای سوسیس سوجوک می توانید از هات داگ و یا ژامبون گوشت و مرغ هم بهره ببرید کاملا اختیاری است و با توجه به ذائقه خود می توانید آن را تغییر دهید و در آشپزی بهره ببرید.
مرحله سوم: تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و نمک و فلفل و شیر را اضافه می کنیم و مواد تخم مرغی را با هم مخلوط می نماییم سپس سبزیجات و سوسیس نگینی خرد شده را به این مواد بیافزایید.
مرحله چهارم: در خاتمه پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط نموده و کناری می گذاریم نوبت برش نان باگت است نان باگت ها را به شکلی که از دو طرف باریک تر و از وسط حدود 2 سانت پهن تر برش می زنیم.
مرحله پنجم: منظور از برش نان باگت باز کردن دهانه آن است همان طور که در عکس آماده شده غذا می بینید فقط یک برش سر تا سری نیست و قسمت کوچکی از روی نان برش خورده و جدا شده است.
مرحله ششم: بعد از برش میزان کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم و با موادی که آماده نموده بودیم پر می کنیم و داخل سینی فر می چینیم. سپس ماکروفر را در حالت کانوکشن قرار می دهیم.
مرحله هفتم: ماکروفر را با دمای 200 درجه از 15 دقیقه قبل گرم می کنیم و سینی را داخلش قرار می دهیم البته با توجه به دمای فر برای پخت تخم مرغ ها، ممکن است کمی زمان بیشتری ببرد.
مرحله هشتم: برای پخت این ساندویچ خوشمزه می تواند از فر گازی هم بهره ببرید و با دمای 180 درجه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم حدود 15 تا 20 دقیقه زمان لازم دارید تا پخته گردد.
مرحله نهم: بعد از گذشت 15 دقیقه ساندویچ نان باگت آماده است. برای سرو راحتتر می توانید نان باگت ها را به دو تا سه قسمت برش بزنید و یک صبحانه خوشمزه و متفاوت داشته باشید. نوش جان.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید