طرز تهیه کاچی قورمه ، کاچی بهتر از هیچی را با این روش بپزید!
به گزارش صندلی و تلفن، کاچی قورمه یکی از غذاهای شهرهای کویری است که ضرب المثل کاچی بهتر از هیچی را تداعی می نماید. در این مطلب طرز تهیه کاچی قورمه
به گزارش صندلی و تلفن، کاچی قورمه یکی از غذاهای شهرهای کویری است که در زیر با روش پخت کاچی با ذرت سفید که غذای روستای کچومثقال است، آشنا می شوید.
مواد لازم برای تهیه کاچی قورمه
آرد ذرت: یک کیلو
آب: 4 کاسه آبگوشت خوری
نمک: به مقدار لازم
قورمه برای تزیین روی کاچی
گوشت: نیم کیلو
پیاز میانه: 2 عدد
زردچوبه نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه کاچی
آب را جوش بیاورید و نمک را به مقدار لازم داخل آب بریزید. با همزن آرد را داخل آب به هم بزنید به گونه ای که آرد داخل آب گوله گوله نگردد و به هم نچسبد. این کار را ادامه دهید تا تقریبا سفت گردد.
سپس کاچی را مثل برنج دم کنید و بگذارید حدود 4-3 ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزد. هنگامی که کاچی آماده شد، برای سرو آن کاچی را با قورمه و کشک تزیین کنید.
طرز تهیه قورمه
گوشت را به صورت قیمه با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه و فلفل و نمک به آن اضافه کنید و تفت دهید.
روش خوردن کاچی
در گذشته روش خوردن کاچی این گونه بود که به وسیله انگشت نشانه مقداری از کاچی را جدا می کردند، سپس در کشک و قورمه می زدند و نوش جان می کردند.
امروزه اما کمتر سنت های گذشته را رعایت می نمایند و بیشتر به وسیله قاشق و به جای دسته جمعی در مجمعه در بشقاب میل می نمایند.
این غذا در زمستان و هوای سرد بیشتر طبخ می گردد.
منبع: همشهری آنلاین