طرز تهیه اشکنه کشک زابلی؛ یک وعده سبک، خوشمزه و مقوی
به گزارش صندلی و تلفن، اشکنه کشک در عین خوشمزگی بسیار مقوی است و حتی می توانید به عنوان یک وعده سبک و بدون گوشت آن را در رژیم غذایی خود جای دهید.
اشکنه کشک یکی از غذا های ایرانی ساده و قدیمی در آشپزی ایرانی است که در مدت زمان کمی درست می شود.
اشکنه کشک در عین خوشمزگی بسیار مقوی است و حتی می توانید به عنوان یک وعده سبک و بدون گوشت آن را در رژیم غذایی خود جای دهید.
مواد لازم
کشک خشک زرد: 4 قاشق غذاخوری
روغن: 4 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد بزرگ
سیر: 2 حبه
آب یا آبگوشت: به میزان لازم
طرز تهیه:
در اولین مرحله از طرز تهیه اشکنه کشک زابلی، پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن ها را می توانید رنده کنید. می توانید به صورت خلالی یا نگینی ریز هم خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
سیر را بعد از سرخ شدن پیاز اضافه کنید و در حدی که عطر آن بلند شود، تفت دهید. سپس کشک زرد را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا طعم خام آن هم گرفته شود.
در این مرحله سبزی های خشک معطر را در صورت دلخواه اضافه کنید. آب یا آبگوشت یا آب قلم را اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا روی حرارت بجوشد و دانه های کشک حل شوند.
در قابلمه را روی آن بگذارید و حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا غلظت اشکنه مانند فرنی یا ماست رقیق شود.
در آخرین مرحله از طرز تهیه اشکنه کشک، بعد از قوام پیدا کردن اشکنه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اشکنه را در ظرف مناسب بریزید.
می توانید روی اشکنه را با پیازداغ، سیر داغ و نعنا داغ هم تزیین کنید. اشکنه کشک را با نان خرد شده، ترید و سرو کنید.
منبع: وقت صبح
منبع: فرادید